Mekaaniset avainjyrsinkoneet

Silca on maailman suurin avainteknologia yritys, jonka avainjyrsinkoneet ovat ammattimaisen avainpalvelun halutuimpia tuotteita. HGF on toiminut Silcan edustajana yli 30 vuotta, ja takaa Silca avainjyrsinkoneille täyden ylläpito- ja varaosapalvelun. Silcan avainjyrsinkoneohjelmaan kuuluu kaikkiaan 120 erilaista avainjyrsinkonetta. Olemme valinneet tuoteohjelmaamme Suomen avainpalvelumarkkinoita parhaiten palvelevan malliston. Mallisto löytyy varastostamme Kirkkonummelta. Tarkemmat tiedot Silca avainjyrsinkoneista saat ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Mekaanisilla avainjyrsinkoneilla tarkoitetaan jyrsinlaitteita, joilla avain tehdään alkuperäisestä mekaanisesti kopioimalla tai mekaanisen koodiohjaimen avulla (Abloy ja Ford tibbe tyyppiset avaimet).

Rekord Ay avainjyrsinkone on tarkoitettu Abloy tyyppisten kotiavainten valmis- tukseen. Avain tehdään koodin mukaan ja on näin uutta avainta vastaava. Rekord Ay jyrsinkoneella voidaan samalla kelkalla tehdä sekä pienet, että isot Abloy tyyppiset avaimet. Koneessa on työskentelyä helpottava LED-valaistus.

PDF-tiedosto Silca Rekord Ay.pdf (311 kB)
esite

Bravo avainjyrsinkone sylinteriavaimille. Sivusta jyrsittävien ajoneuvojen- polkupyörien-, kalusteiden- ja riippulukkojen avaimet. Bravo avainjyrsinkone on kopiointiperiaatteella tekevien sylinteriavainjyrsinkoneiden lippulaiva. Erittäin tukeva rakenne, neljään suuntaan kääntyvät kiinnitysleuat, hyvä ergonomia ja työskentelyä helpottava LED-valaistus.

Rekord 2000 on moderni avainjyrsinkone sivusta jyrsittävien ajoneuvojen- polkupyörien-, kalusteiden- ja riippulukkojen avaimille. Laitteessa on neljään suuntaan käntyvät kiinnitysleuat, joiden avulla vaikeatkin avaimet saadaan helposti kiinni. LED valo helpottaa työskentelyä.

PDF-tiedosto rekord-brochure-en.pdf (410 kB)
esite

Delta FO on erikoisavainjyrsinkone Ford Tibbe ja Jaguar autonavainten valmistukseen. Delta Fo valmistaa avaimet koodikiekon avulla, joten valmistetusta avaimesta tulee jyrsinnöiltään uutta vastaava.

Delta Multicopy on erikoisavainjyrsinkone Ford Chub-, sekä Abus tyyppiselle avaimille.
Laite tekee avaimet kopioperiaatteella.

Matris S avainjyrsinkone pystyjyrsittäville avaimille. Matrix S tekee avaimet helposti ja Tarkasti alkuperäisestä kopioimalla. Elektromekaaninen kalibrointi. Hyvin suunniteltu ergonomia tekee haastavienkin avainten valmistuksesta mahdollisimman helppoa. Työvalo helpottaa jyrsintyötä.

PDF-tiedosto Silca Matrix S.pdf (160 kB)

Matris SX on Matrix S:n paremmin varusteltu versio. Vertikaalisesti jousikuormitettu tulkki helpottaa porattavien avainten valmistusta. Mahdollisuus varustaa kääntyvillä leuoilla esim Kaba ExperT avainten jyrsintään.

PDF-tiedosto matrix-sx-brochure-en.pdf (445 kB)
esite

Technica avainjyrsinkone on malliston huipputuote lehtiavainten valmistukseen. Kaksi pyörintänopeutta optimoivat parhaan tuloksen sekä pehmeille, että koville aihioille. Kiinnitysleukojen riittävä etäisyys mahdollistaa myös pitkien turvakaapien avainten valmistuksen. Hyvä ergonomia ja työskentelyä helpottava LED-valaistus.

PDF-tiedosto technica-brochure-en.pdf (669 kB)
esite

Targa on Technicaa kevyemmin varusteltu ja edullisempi vaihtoehto lehtiavaimien valmistukseen..

PDF-tiedosto targa2000p-brochure-en.pdf (1.0 MB)
esite