Automaattiset avainjyrsinkoneet

Silca on maailman suurin avainteknologia yritys, jonka avainjyrsinkoneet ovat ammattimaisen avainpalvelun halutuimpia tuotteita. HGF on toiminut Silcan edustajana yli 30 vuotta, ja takaa Silca avainjyrsinkoneille täyden ylläpito- ja varaosapalvelun. Silcan avainjyrsinkoneohjelmaan kuuluu kaikkiaan 120 erilaista avainjyrsinkonetta. Olemme valinneet tuoteohjelmaamme Suomen avainpalvelumarkkinoita parhaiten palvelevan malliston. Mallisto löytyy varastostamme ja näyttelystämme Kirkkonummelta. Tarkemmat tiedot Silca avainjyrsinkoneista saat ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Automaattisilla avainjyrsinkoneilla tarkoitetaan jyrsinlaitteita, joilla avain tehdään avaimen peitekoodin mukaan tietokoneavusteisesti tai siten, että itse avainjyrsinkoneessa on sisäänrakennettuna lukkokohtaiset jyrsintiedostot (Viper). Useimmilla automaattikoneilla voidaan jyrsintieto myös kopioida asiakkaan avaimesta jos peitekoodia ei ole saatavilla. Kopioitu jyrsintieto voidaan korjata vastaamaan uuden avaimen jyrsintöjä. Koodilla tehty avain vastaa aina jyrsinnöiltään uutta avainta, ei vanhan kopiota, kuten mekaanisilla avainkoneilla.

Koska avaimen valmistukseen ei tarvita fyysistä avainta laajentaa automaattiset avainjyrsinkoneet merkittävästi myös markkialuetta ja kohderyhmää jolla avainpalvelua voidaan tarjota. Ammattimaisin avainpalvelu tapahtuu tänä päivänä automaattisilla avainjyrsinkoneilla.

Triax Quatro on Silca uusin automaattien avainjyrsinkone. Triax Quatro on tarkoitettu pystyjyrsittävien avainten valmistukseen avaimenpeitekoodin avulla. Triax Quatro pystyy myös lukemaan asiakkaan avaimen ja näin avain voidaan tehdä Myös ilman peitekoodia. Avain on aina uutta vastaava jyrsinnöiltään. Automaattisen avainjyrsinkoneen parhaita ominaisuuksia on helppo käyttö, aina onnistunut avain ja paras mahdollinen laatu.

Unocode EVO on Silca uusin automaattien avainjyrsinkone sivusta jyrsittäville sylinteriavaimille. Uusi graafinen käyttöliittymä tukee avaimen valmistamisen entistä helpommaksi ja nopeammaksi. Avain valmistetaan joko avaimenpeitekoodin avulla tai Lukemalla asiakkaan avain ja käyttämällä jyrsintiedostoa oikeiden tehdasmittojen Löytymiseen. Avain on aina uutta vastaava jyrsinnöiltään. Automaattisen avainjyrsinkoneen parhaita ominaisuuksia on helppo käyttö, aina onnistunut avain ja paras mahdollinen laatu.

Unocode 299 on edullisin tapa päästä automaattisten avainjyrsinkoneiden tuomaan Avaimen teon helppouteen ja laatuun. Unocode 299 laitteessa ei ole avaimen lukijaa, Joten avain tehdään aina peitekoodin avulla. Jyrsintiedot voidaan myös syöttää Jyrsinohjelmaan, joten avaimen voi tehdä myös avain mittaamalla ja näin ilman Peitekoodia. Avain on aina uutta vastaava jyrsinnöiltään. Automaattisen avainjyrsinkoneen parhaita ominaisuuksia on helppo käyttö, aina onnistunut avain ja paras mahdollinen laatu.

VIPER on erittäin suosittu ja omaisuuksiinsa nähden edullinen automaattinen avainjyrsinkone pystyjyrsittäville avaimille. Viper on tarkoitettu ajoneuvoavainten valmistukseen. Muista automaattisista avainjyrsinkoneista poiketen Viperin jyrsintiedot ovat itse fyysisissä laitteessa, tietokoetta ei tarvita. Avaimen valmistus on helppoa ja avaimen laatu vastaa jyrsinnöiltän uutta avainta.

PDF-tiedosto viper-brochure-en.pdf (230 kB)
esite

IDEA on automaattinen avainjyrsinkone lehtiavaimille. Ideaan on saatavissa laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla pystyy valmistamaan myös erikoisavaimia. Boda tyyppiset varmuuslukkojen avaimet valmistuvat vakiolaitteella.

PDF-tiedosto idea-brochure-en.pdf (366 kB)
esite