Avainpalvelua avustavat ohjelmatuotteet

Nykyaikainen avainpalvelu perustuu parhaimmillaan tietokoeavusteisiin automaattisiin avainjyrsinkoneisiin. Oleellinen osa laitteistoa on niitä ohjaava ohjelmisto. Jyrsinkoneita ohjaavan ohjelmiston lisäksi tarjoaa Silca ilmaisen hakuohjelmiston , josta löytyy jatkuvasti päivitetyssä muodossa Silcan kaikki avainaihiot vaihtoehtoisilla hakukriteereillä.

Silca Key Program ohjelma on markkinoiden laajin ohjelmisto kokonaisuus avainpalvelun hallintaan. Ohjelmistosta löytyy erittäin laajat tiedostot avainten jyrsinnöistä. Hakukriteerinä voi olla esimerkiksi lukon valmistaja tai ajoneuvon tiedot.
Ohjelma sisältää myös ajonestoavainosion, josta löytyy kaikki tiedot ajoneuvoissa käytettävistä ajonestoavaimista ja niiden valmistuksesta.

Silca Electronic Key Catalogue on ilmainen ohjelma oikean Silca avainaihion löytymiseen. Ohjelman avulla löytyy oikea avainaihio Silca yli 54.000 erialaisen avainaihio mallin joukosta. Hakukriteerinä voidaan käyttää mm. ajoneuvon tietoja, avaimen mittoja, lukkovalmistajaa, avaintyyppiä ja muita aihiovalmistajia.
Kirjaudu ohjelman käyttäjäksi www.silca.biz ja saat käyttöösi laajan ja avainpalveluasi merkittävästi helpottavan työkalun.