Muut avaimenperät

Tällä sivulla on esitelty muut avaintenperämme. Useissa niistä on hyvä pinta esimerkiksi kaiverruksia varten. Kelluvista avaimenperistä löytyy teollisempi styrox versio ja luonnollisempi aidosta portugalilaisesta korkkitammesta tehdyt avaimenperät.

Karabiinihaat
Karabiinihaka on värikäs ja helposti esim. vyölenkkiin ripustettava Avaimenperä. Saatavana viidessä eri värissä. Karabiinihaat myydään Kätevässä ja myyvässä purkissa, jossa 20 kappaletta kutakin väriä.

nahka_hymio.jpg

Hymiö                

Nahkaiset avaimenperät

Kevyet ja käytössä pehmeät aidosta nahasta tehdyt

avaimenperät tutuilla symboleilla.  

    

nahka_leijona.jpg

Leijona

nahka_paakallo.jpg

Pääkallo

nahka_peto.jpg

Peto

nahka_ruutu.jpg

Ruutu

nahka_sydan.jpg

Sydän

nahka_tassu.jpg

Tassu

nahka_tiikeri.jpg

Tiikeri

Kelluvat avaimenperät
Kelluva avaimenperä on välttämätön varuste veneilijälle. Mallistostamme Löytyy hyvin erottuvat keltainen ja oranssi polystyreeni avaimenperä sekä Aidosta portugalilaisesta korkkitammesta tehdyt pyöreä ja pisaramallinen Avaimenperä.

Patentti -avainperä
Patenttiavaimenperässä magneetilla kiinni 1  ja 50 sentin poletit ostos- kärryjä varten. Automerkkikohtaisten avaimenperien lisäksi valikoimassa Neljä eri kuviota, sydän, hymiö, pääkallo ja vaakunaleijona.

MODE -avainperä
MODE avainperä on satiini pinnoitettu metalliavaimenperä jossa vahva tekstiililenkki. Pintaan on helppo kaivertaa. Mitat 96x35mm, rengas 35mm, Paino 30g. Värit: musta, oranssi ja harmaa.

LUX -avainperä
LUX avainperä SA1007 on korkealaatuinen nahka/metalliavaimenperä. Metalliosaan on helppo kaivertaa. Mitat 92x33mm, rengas 32mm, Paino 27g. Toimitetaan lahjapakauksessa.

LUX -avainperä
LUX avainperä SA1010 on korkealaatuinen satiinipinnoitettu metalliavaimenperä. Mitat 74x35mm, rengas 35mm, Paino 40g. Toimitetaan lahjapakkauksessa.

LED -avainperä
LED avainperä B001 on korkealaatuinen satiinipinnoitettu Metalliavaimenperä jossa punainen LED-valo. Mitat 94x35mm, rengas 35mm, Paino 65g. Avaimenperään on helppo Kaivertaa. Toimitetaan lahjapakkauksessa.