MAXI GRIP -liukuestenastat

MAXI GRIP liukuestenastat ovat jalkineiden pohjaan ruuvattavia erittäin tehokkaasti liukastumista estäviä liukuesteitä talvikäyttöön. Tuoteohjelmasta löytyy kaksi eri tyyppistä nastaratkaisua, EL 11 ja EL13

MAXI GRP EL11
Pitävät liukuesteet jalkineisiin kovametallipäisillä nastoilla.
Kovametallipäisissä nastoissa on tarttumarenkaan sisällä tasapäinen kovametallipää, joka pitää erinomaisesti lumella, jäällä ja liukkaalla asfaltilla.
Nämä nastat eivät sovellu sisäkäyttöön!
Nastat on helppo ruuvata paikoilleen. Pakkauksissa on mukana työkalu, jolla nastat saa vaivatta kiinnitettyä jalkineiden pohjiin.
Nastat on myös helppo irrottaa ja lisätä uusia, tai korvata kuluneita nastoja uusilla. Nastat voi myös siirtää jalkineista toisiin! Kovametallipäiset nastat voi käyttää yhä uudelleen!

Pakkaukset:
EL11KENKä, 11 mm:n kovametallinastapakkaus  24 kpl kovametallipäisiä nastoja ja asennustyökalu
EL11HM100, 11 mm:n kovametallinastapakkaus  100 kpl kovametallipäisiä nastoja ja asennustyökalu
EL11HM1000, 11mm:n kovametallinastapakkaus  1000 kpl kovametallipäisiä nastoja ja asennustyökalu


MAXI GRP EL13 nastoissa ei terävää kärkeä, vaan tarttumarengas, jonka pitopinta on 5-15 kertaa suurempi kuin tavallisen nastan. Tarttumarengas säästää myös lattioita. Valmistusmateriaali on karkaistua erikoisterästä (kovuus 725-750 HW). Nastat on tutkittu Suomessa Työterveyslaitoksella, jossa ne ovat saaneet korkeimmat mahdolliset arvosanat.
Nastat on helppo ruuvata itse paikoilleen kumipohjiin joko ristipäämeisselillä tai ruuvivääntimellä. Irrotus on yhtä helppoa joko hohtimilla tai ruuvivääntimellä. Kestävät varmasti koko talven. Helppo lisätä uusia tai korvata kuluneita. Valmistusmaa: Ruotsi

EL13
· nastat kenkiin ja saappaisiin
· pakkaus 16 kpl
· mukana suomenkielinen käyttöohje