Riippulukot

Riippulukko-ohjelmastamme löytyy HGF riippulukot, jotka ovat sarjoitettavuudeltaan yhteensopivia Abloy tyyppisten lukkojen kanssa, sekä EDGE riippulukkoja, joista löytyy laadukkaat yleisriippulukot useampaan käyttöön. HGF riippulukot toimitetaan joko osina tai koottuina.

HGF riippulukot

HGF 3000 Käyttökohteena työkalupakit, pukukaapit, rahalippaat, Kellari- ja ullakkokomerot. Sarjoitettavissa Abloy tyyppisten Lukkojen kanssa. Lukkorunko Kromattua messinkiä, sanka lukituskuulat, pohjalevy ruostumatonta terästä. Haittojen lukumäärä 11kpl. Avain voidaan poistaa vain lukitussa asennossa.

 

HGF 3041 Käyttökohteena kellari- ja ullakkokomerot, portit, luukut, muuntajien ja kytkinasemien Kytkimet. Lukkorunko Kromattua messinkiä, sanka lukituskuulat, pohjalevy ruostumatonta terästä. Haittojen lukumäärä 11kpl. Avain voidaan poistaa vain lukitussa asennossa.

 

HGF 4000 Käyttökohteena kellari- ja ullakkokomerot, portit, varastojen ovet . Uudelleen sarjoitettavissa. Sarjoitettavissa Abloy tyyppisten lukkojen kanssa. Lukkorunko Kromattua messinkiä, sanka kromattu pintakarkaistu teräs. Haittojen lukumäärä 11kpl. Avain voidaan poistaa vain lukitussa asennossa.

 

EDGE riippulukot

EDGE 1000 sarjan lukot ovat laadukkaita yleisriippulukkoja moneen käytöön. Lukkojen runko- Koot vaihtelevat 20-50mm. Lukojen rungot ovat täysmessinkiä, ja sanka pintakarkaistua terästä. Sangassa kosteussulku ja kaksoislukitus. Lukot on pakattu itsepalvelupakkauksiin. Pakkauksessa kolme avainta.

 

EDGE 1000-40 lukkoa saa myös pakkauksissa joissa 2, 3 tai 4 samankeskistä lukkoa. Kahden samankeskisessä paketissa on neljä (4) avainta, kolmen lukon pakkauksessa on kuusi (6) avainta ja neljän lukon pakkauksessa kahdeksan (8) avainta.

 

EDGE 1500-40 on erikoisavaimilla varustettu riippulukko. Itsepalvelupakkauksessa 4 avainta. Lukon runko täysmessinkiä, pinnoitettu satiini kromilla. Pintakarkaistu terässanka.

 

L109-30 on kevyt riippulukko joka on tarkoitettu vähäistä murtolujuutta vaativiin kohteisiin. Käytetän esimerkiksi sähkökoteloissa. Kaikki lukot ovat samankeskisellä avaimella varustettuja. Lukon runko täysmessinkiä, terässanka.